Tag den nemme løsning, og brug Windows 10 Pro til din virksomhed

april 15, 2019 by Ingen kommentarer

I en virksomhed skal det hele helst spille. Der er nemlig ikke noget værre, end når computeren driller. Med Windows 10 Pro, er dette dog næppe tilfældet. For det er ganske overskueligt at bruge. Stort set alle kender Windows, hvorfor der typisk ikke er så meget bøvl med det. Det er samtidig et styresystem, der er blevet forbedret gennem rigtig mange år. Netop derfor fungerer det så godt, som det gør i dag. Der er altså en grund til, at det er det mest brugte system verden over.

Hvorfor fungerer Windows 10 Pro så godt til virksomheden?

Der er flere fordele, man som virksomhed kan udnytte. I Pro versionen, er der blandt andet udvidet kryptering. Dette er bestemt noget, flere virksomheder nyder godt af. Har man data, der ikke må komprimeres, fungerer krypteringen ganske godt. En anden smart funktion, er ”fjernlogon”. Dette giver dig mulighed for at kunne logge ind andre steder fra. Eksempelvis i hjemmet eller rejsen. Skulle der nu være noget, man er nødt til at klare, kan man altså undgå turen til arbejdspladsen. Har man langt til arbejde, er dette især rart.

Som tidligere nævnt, kender stort set alle Windows. Af den grund behøver man ikke at skulle sætte sig ind i tingene. Der er selvfølgelig en del smarte funktioner, man kan benytte sig af. Og disse kræver som regel, at man lærer dem. Heldigvis behøver man ikke at være et computer geni, vil man lære det. Når det kommer til navigationen på en Windows computer, er det ganske nemt. Det er noget, alle med bare en smule erfaring, kan finde ud af. Samtidig er der de mange Windows programmer, de fleste kender til. Blandt andet Word og PowerPoint. Disse har de fleste brugt, enten under uddannelse, eller på arbejdet. De kræver derfor som regel ingen former for oplæring, hvilket er gavnligt.

Windows 10 Pro sparer tid i længden

Nogle firmaer vælger at investere i fancy MacBooks og lignende. Dette er der absolut intet galt i. Men det kræver bare medarbejdere, der kan benytte disse. Er folk vant til Windows, er der lidt af en læringsproces. Selvom de fleste af os kan lære at benytte en Mac, tager det noget tid. Og tid er ofte noget, man ikke har for meget af. Især på en arbejdsplads, hvor der er masser af kunder og opgaver, der venter.

Derfor vil Windows 10 Pro altid være et sikkert valg. Lige meget om man er 25 eller 60 år, har man som regel masser af erfaring med Windows. Det er nemlig bare nemmere, når alle har styr på tingene på forhånd. Samtidig er det også rart, har alle samme slags computer. Så bliver det ofte lidt nemmere i forhold til kommunikation. Skal man lære bestemte funktioner, er det også nemmere for alle at lære det, når man bruger det samme styresystem. Glemmer nogle det, de er blevet oplært i, er der med garanti andre, der kan huske det og hjælpe. Sidder halvdelen derimod med MacBooks, er de måske ikke til meget hjælp. I sidste ende handler det altid om hvad, der kan gavne firmaet og medarbejderne på bedste vis.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *