Sådan får du lavet tøj med din virksomheds logo

december 9, 2020 by Ingen kommentarer

Er I en nyopstartet virksomhed, der endnu ikke har fået lavet firmatøj. Det kan være håndværkerne eller produktionen ikke er særligt glade for, at de skal rende og svede i deres eget tøj.

Så selvfølgelig skal de have noget, men hvordan bærer du dig ad? Det er faktisk meget simpelt, du skal blot beslutte dig for hvilket tøj og design. Så tager det ikke mange dage, før de kan arbejde i jeres flotte logo.

Et logo er virksomhedens varemærke, så den er selvfølgelig også vigtig at vise frem, når I arbejder rundt omkring eller på egen virksomhed. Det er specielt en stor hjælp i større virksomheder.

Beslut dig for logoet og designet på dine reklameartikler

Medmindre I er helt nyopstartet, har I vel et logo. Hvis ikke I har det, så er det med at få det lavet. Logoet er vigtigt for virksomheden. Det er det, jeres konkurrenter, samarbejdspartner, kunder og jer selv kan kende jeres produkter og virksomhed på.

Så logoet er særlig vigtigt, og når det kommer til reklameartikler og profiltøj, er logoet specielt vigtigt, fordi det skal se så godt som overhovedet muligt ud.

Og det kan være en besværlig proces at få drikkedunke og profiltøj til at se godt ud med jeres logo på, det er selvom logoet er af en særlig kaliber.

Derfor vil I opleve, at der er væsentlig irritation og frustration, når I skal kreere det profiltøj, som I ønsker at bruge. Heldigvis er det ikke noget, I står alene med.

I er ikke de eneste, der har vanskeligheder med at få det hele til at passe. Så brug hellere kontakten til jeres udbyder, og find sammen ud af, hvordan det endelige produkt skal se ud.

Gør dine ansattes hverdag bedre

Når I er kommet til enighed og er klar til at bestille, så få det gjort og vent på det nye tøj.

Som ansat i en virksomhed er det meget dejligt at vide, at virksomheden tager sig af det arbejdstøj, som de bruger. Det gør både virksomheden og de ansatte en tjeneste.

Tøjet, der bestilles, er forhåbentligt indkøbt, så det passer til den hverdag, de ansatte har på jobbet. Det mangler ikke noget, så at sige.

Omvendt er det vigtigt for virksomheden både, at arbejderne har det tøj, de skal bruge, men også at der skiltes med, hvor de kommer fra.

Det er god og reklame og i visse tilfælde helt nødvendigt, så der ikke opstår misforståelse og uheldige komplikationer.

Vis firmalogoet stolt frem

Så skal firmalogoet selvfølgelig også bare vises frem. Kunder, samarbejdspartner, konkurrenter og jer selv skal gerne kunne se, hvor de ansatte kommer fra.

De skal gerne kunne se logoet på trøjen af den gode ansat. Profiltøj er særlig vigtigt for en virksomhed, fordi det viser professionalisme og sammenhold.

Det viser, at virksomheden tager sig af sine ansatte, og at de ansatte selvfølgelig arbejde i det tøj, som de får stillet til rådighed.

Det er et rigtig dårligt tegn, hvis de ansatte i en virksomhed vælger ikke at bruge det arbejdstøj, de får stillet til rådighed – så undgå hellere det!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *