Sådan får du bedst succes med din nye webshop

februar 28, 2019 by Ingen kommentarer

E-handlen boomer som aldrig før. Det viser nye tal fra FDIH hvert år. Samtidig har de fysiske butikker det hårdt som aldrig før. Så skal du nå at være med på vækstrejsen med en webshop i Danmark, så skal det til at være. Her får du tips fra drengen (eller nu manden) bag Watery.dk, Daniel Johannesne, til at opstarte din webshop – og få succes med det.

At starte en webshop har ikke været nemmere før. En god platform at gøre det på er Shopify. Også er du ellers igang – nemt sagt. Sådan forholder sig det selvfølgelig ikke helt, men det er tæt på.

Ikke desto mindre var det sådan jeg kom i gang med min webshop, Watery.dk, dengang for 2 år siden og siden hen er blevet kåret til Danmarks 5. bedste nye E-handelsvirksomhed samt “årets ener” i dansk internethandel– endda som den hurtigste virksomhed nogensinde.

Succesformlen der ligger bagved vil han forsøge at forklare her i 3 hurtige steps:

  1. Start med en passion

Jeg har altid svømmet. Faktisk siden jeg var 8 år gammel. Det er min passion og det jeg gennem mange år brændte ufatteligt meget for. Og nok stadig gør. Og da jeg så en dag opdagede at vi manglede en dansk online shop indenfor svømmeudstyr og badetøj, så tænkte jeg det var oplagt for mig, da jeg dermed kombinerede to passioner i den samme forretning. Det har gjort at jeg ikke er ked af at bruge 12 til 16 timer om dagen på at arbejde på virksomheden, fordi jeg sælger noget jeg elsker og har en masse viden om. Det elsker mine kunder også rigtig meget.

  1. Start stille og udvid derefter

Det her kan lyde nemt, men man kan lynhurtigt spilde rigtig mange penge, hvis man ikke passer på i opstarten. Alt fra webbureauer, produkter osv. koster penge i opstarten, og gør du intet af dette selv, så bliver det dyrt. Men tager du dig istedet tiden til selv at sætte dig ind i tingene og selv gøre det – uanset om det dermed tager lidt længere tid, så er de penge rigtig godt sparet til at kunne blive brugt andre steder.

  1. Intet kommer af sig selv.

Den der arbejder for det kommer det til. Det prøver jeg hele tiden at minde mig selv om. Hvis mine konkurrenter går hjem klokken 3, så går jeg hjem klokken 5 osv. På den måde er jeg hele lidt foran konkurrenterne. Og sådan skal du tænke lige fra starten af for overhovedet at have en chance i dette voksende marked.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *