Lej en bolig tæt på din arbejdsplads

maj 20, 2019 by Ingen kommentarer

Står du overfor en flytning, men er du endnu ikke blevet helt enig med dig selv om hvilken by der ville være den perfekte, så er du helt sikkert ikke den eneste der finder denne beslutning svær. At flytte er trods alt en stor beslutning, og også en af de mest omvæltende ting vi kan gøre i vores liv. Mennesker er af natur vanedyr, så det pludseligt at skulle vænne sig til helt nye omgivelser, kan være overvældende.

Det er trods alt ikke kun selve flytningen til et nyt hjem der kan være stressende, men også alt det omkring. Planlægning af nye ruter til og fra uddannelse/arbejde, holde styr på det nye økonomiske budget man skal lægge ift. den nye lejer, orientering om hvilke faciliteter byen tilbyder etc. etc. Har du børn skal du ovenikøbet også holde øje med at de trives i det nye miljø, og inden I overhovedet flytter skal du have fundet enten ny skole eller anden daginstitution – medmindre i selvfølgelig ikke flytter så langt væk at skoleflytning er en nødvendighed.

Kort sagt er der en masse der skal ses til når man skal flytte. I denne artikel kan du finde en masse gode råd, der forhåbentlig kan gøre det bare en lille smule nemmere at komme igennem flytningen.

Spar på køretiden

Det er altid smart at bo tæt på sin arbejdsplads. Udover at du selvfølgelig kommer til at kunne sove lidt længere om morgenen, så er det heller ikke helt nye omgivelser du skal vænne dig til. Arbejder du i byer som fx Aabenraa eller Haderslev, ville det være oplagt at finde enten en Lejebolig Haderslev eller en lejlighed i Åbenrå.  Det er nemlig en by du har færdes i mere end én gang – endda hvis kun for arbejde.

Du har dog alligevel kørt igennem den lige siden du startede på dit job, og så er det svært ikke at undgå at lægge mærke til hvilke butikker man passere. Så allerede der har du slået flere fluer med mange smæk og har både givet dig en længere nattesøvn og allerede fået styr på hvor du i fremtiden kan handle din aftensmad.

Bedre mulighed for at pleje dit netværk

Sandsynligheden for at dine kollegaer bor tæt på din arbejdsplads end i den anden ende af Danmark, er også større. Så ved selv at flytte tættere på din arbejdsplads, flytter du også tættere på dine kollegaer og eventuelle venner.

Så udover at selve bymiljøet vil være velkendt, flytter du også til en by hvor du allerede har en social cirkel. Du behøves altså ikke at være bange for at føle dig helt ’Palle alene i verden’, og kan i stedet fokusere på at komme helskindet igennem stressen der omringer møbelflytningen. Hvem ved, måske er der endda en sød kollega eller to der vil tilbyde hjælp til flytningen, og du kan bruge dette som en god undskyldning for at komme lidt tættere på de mennesker du ellers kun omgiver dig med i professionelle sammenhænge. Det er altid rart.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *