Kæmper du også med uønsket graffiti på din butiksfacade?

december 16, 2021 by Ingen kommentarer

Graffiti kan være flot – når den er placeret på det rette sted. Men det rette sted er meget sjældent din butiksfacade. Hvis der er nogen, der har sprayet graffiti på din butiksfacade, har du selv ansvaret for at fjerne det igen. Hvis du gerne vil holde omkostningerne til graffitifjernelsen nede, kan det i mange tilfælde godt betale sig at fjerne graffitien selv. I så fald får du brug for en solid graffitifjerner.

Hvordan anvender man graffitirens?

En graffitifjerner er i sig selv nem at anvende. Dog skal du altid være forsigtig, da midlet består af stærk kemi. Derfor er det også altid en god idé, hvis du putter midlet i en sprayflaske eller lignende. På den måde får du nemlig mest mulig kontrol over produktet. Når du har en god kontrol over graffitifjerneren, er det nemmere at påføre den rette mængde på det rette område.

Når du har sprayet rensemidlet på det udsatte område, skal du lade midlet sidde i et stykke tid. På den måde giver du midlet en chance for at trænge ind og virke. Herefter skal du bare vaske midlet væk med vand. Når du vasker midlet væk, er det en stor fordel at anvende enten en svamp eller børste, så du kan skurre det udsatte område.

Anvend den rette type graffitirens til din overflade

Når du skal anvende graffitifjerner, er det vigtigt, at du bruger den rette type middel til din overflade. Hvilket middel du bør bruge, vil afhænge af, hvilken overflade du skal rense. Rensemidlet kommer nemlig i forskellige intensiteter.

Hvis din overflade er meget porøs, kan du godt anvende et kraftigt produkt. Det gælder hvis du eksempelvis har en facade af beton eller murværk.

Hvis du i stedet har en lukket overflade, bør du vælge et mindre krads produkt. Det er eksempelvis tilfældet, hvis du har en malet dør, fliser eller lignende.

Hvis du har en decideret sart overflade, bør du altid testet materialeforeneligheden før du anvender produktet. Du kan teste dette ved at påføre en smule graffitirens i hjørnet af overfladen. Herefter kan du se, hvordan overfladen reagerer på produktet. Derudover skal du altid stræbe efter, at rensemidlet ikke sidder længere på de sarte overflader end højest nødvendigt.

Hvis du ofte fjerner graffiti

Hvis du ofte fjerner graffiti, bør du overveje at imprægnere din overflade. Du kan imprægnere flere forskellige overfladetyper. Blandt andet beton, murværk, træ, fliser og så videre. Når du imprægnerer overfladen, kan graffitien ikke trænge inde i den. Det betyder for dig, at du nemt kan fjerne graffitien med varmt vand.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *