Iværksætteri er endelig på regeringens dagsorden

marts 27, 2019 by Ingen kommentarer

Der er efterhånden mange iværksættere i Danmark. Nogle er nyopstartede, mens andre har tjent millioner. Blandt de største danske iværksættere, kan Jesper Buch, Martin Thorborg og Christian Stadil nævnes. Men der er altså også mange andre inden for iværksætteri, der faktisk klarer sig ganske udmærket. Iværksætteri er et fag, der i høj grad handler om passion.
Ofte starter det med en ide og en masse viljestyrke. Arbejder man hårdt nok, leder det i bedste fald til succes.

Startups skal være vigtige drivkræfter i fremtidens samfundsøkonomi

Selvom iværksætteri ikke har været det mest udbredte emne i mange år, må man sige at dette har ændret sig. Flere og flere iværksættere tjener ganske gode penge. Nogle lever af det, mens andre dyrker det som en hobby. Blandt dem der lever af det, tjener nogle faktisk langt over gennemsnittet. De succesfulde iværksættere arbejder ofte rigtig mange timer om ugen. Og det er netop dem, der bidrager mest til samfundet. For jo mere de tjener, jo mere betaler de naturligvis i skat. Det har flere fundet ud af, hvorfor der da også fokuseres på emnet.

Iværksætteri er gået fra at være noget, mange ikke har hørt om, til at være det centrale i et tv-program. Nemlig ”Løvens Hule”, et ganske populært program i fjernsynet. Her ser man kendte iværksættere fungere som dommere, der dømmer andre iværksætteres ideer. Er dommerne vilde med hvad, de ser, kan de vælge at investere. Udover at være et underholdende program, lærer mange danskere også hvad iværksætteri går ud på. Måske inspirerer det endda nogle af seerne. Man får en anden ide om emnet, og en masse respekt for dem, der giver alt hvad, de har at give. Der er altså nogle, der arbejder 80 timer om ugen på deres passion. Og det kan man ikke andet end at respektere.

Hvad gør iværksættere for at tjene penge?

Dette varierer naturligvis meget fra den ene person til den anden. Fælles for rigtig mange iværksættere er, at de finder ud af, hvad folk mangler. Eksempelvis en nemmere måde at gøre noget på. Dette kunne være alt fra bestilling af mad til online søgemaskiner. Fælles for mange iværksættere er naturligvis også deres mentalitet. De giver ikke op og de arbejder non stop. Samtidig er de ofte kreative samt gode til at sætte sig i kundens sted. Det kræver det nemlig, vil man sælge sine ydelser eller produkter.

Der er i dag rigtig mange unge mennesker, der går med iværksætterdrømme. Dog er det langt fra alle, der realiseres. Dette skyldes ofte den hårde konkurrence, al den tid, det kræver samt selve ideen. Det er nemlig ikke nok med hårdt arbejde. Man skal også have en ide, folk er interesserede i. Man kan arbejde 100 timer om ugen uden at tjene en krone. Eller man kan finde på en genial ide, arbejde 80 timer om ugen og tjene ganske gode penge. Succes afhænger altså af mange ting – man kan som regel ikke nøjes med at fokusere på én detalje. Overvej altid dine muligheder og begrænsninger, før du springer ud i det.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *