Hvordan pendler du nemmest fra Nordsjælland til København?

juli 25, 2019 by Ingen kommentarer

Vi tager et kig på, hvordan man nemmest og hurtigst kan pendle fra Nordsjællandsområdet til København.

Hvis du overvejer at få fingrene i en Lejebolig Farum eller Slangerup, kan det være svært at finde ud af, hvordan du kommer til og far København, hvis du skal pendle dertil. Men det er ikke særlig svært. Vi guider dig igennem, hvordan det skal gøres.

Sådan kommer du til København fra Farum

Hvis du vil til København fra Farum, er det ikke særlig svært. Du skal bare hoppe på B-toget fra Farum station, der kører til Københavns Hovedbanegård på 39 minutter. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle skifte tog eller lange ventetider på en tilfældig station – hele togturen bliver taget i ét med 17 stop undervejs.

B-toget kører mod København fra klokken 05:00 om morgenen. Den første time kører toget kun hvert 20. minut. Fra klokken 06:00 kører B-toget hvert tiende minut. Fra 6:58 til 8:18 er der indsat ekstra tog. De kaldes B x-tog. De kører hvert tyvende minut. De kører hverken langsommere eller hurtigere, men de er indsat med det formål at skabe flere togmuligheder under myldretiden.

Skal man hjem fra Københavns natteliv i weekenderne, kører der tog hvert tyvende minut indtil klokken 01:00. Fra klokken 01:00 til klokken 07:00 kører der tog to gange i timen. Fra klokken 07:00 til klokken 09:30 kører der tre tog i timen. Fra 9:30 frem til 18:30 kører der tog hvert 10. minut.

Der er også andre muligheder fra Farum

Farum er arealmæssigt en stor by. Det gør, at det selvfølgelig ikke er alle, der bor tæt på Farum station. For nogle kan det bedre betale sig at tage bus 500S til eksempelvis Ballerup station for dernæst enten at tage bussen til København eller toget til hovedstaden. Man kan også tage bus 334 til Holte Midtpunkt (Holte Stationsvej), tage 184’eren fra Holte Midtpunkt til Nørreport direkte. Man kan også skifte undervejs med 184’eren og stige af på Brogårdsvej (Lyngbyvej) og tage bussen til Nørreport og dermed spare tre minutter. Alt i alt tager turen mellem 1 time og 11 minutter eller 1 time og 14 minutter afhængigt af, om du vælger at skifte på Brogårdsvej (Lyngbyvej) eller ej.
Det er også muligt at tage 55E til Ballerup station.

Det er dog vigtigt at pointere, at de enkelte busser ikke kører lige så ofte, som B-togene fra Farum station gør. Hverken i myldretiden eller uden for myldretiden.

Sådan kommer du fra Slangerup til København

Hvis du bor i en Lejebolig Slangerup og vil til København, er det ikke så besværligt. Der er to muligheder: Tag bussen til Frederikssund station eller bussen til Ølstykke station. Derfra tager du C-toget, som kører lige til døren i København.

Hvis du hurtigst muligt vil til eksempelvis Nørreport station, tager du C-toget til Vanløse station og derfra metroen til Nørreport. Tager du toget direkte fra Frederikssund uden at skifte, tager det 48 minutter, hvis du tager H-toget, som er en hurtigere udgave af C-toget. Vælger du at skifte på Vanløse station, kan det gøres på 41 minutter. Det er altså let at pendle fra en lejebolig i Slangerup eller Farum til København.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *