Få graffitirens til den uønskede graffiti på din butiksfacade

januar 6, 2019 by Ingen kommentarer

Der er næsten ikke noget så irriterende, som når ens ejendele bliver ødelagt. Særligt ikke når det er til offentligt skue. Har du fået uønsket graffiti på din butiksfacade, er det ikke blot en torn i øjet for dig selv, det er også til gene for dine kunder – og det kan give et andet indtryk af din butik og se knap så indbydende ud.

Det er næsten en umulig opgave at forsøge at finde frem til de, der har lavet hærværket, så i langt de fleste tilfælde ender man med selv at skulle hæfte for at få graffitien renset væk. Det er en ærgerlig situation, men heldigvis er der hjælp at hente – og er din butiksfacade blevet sprøjtet til af uønsket graffiti, er det en god idé at række ud efter den, før du risikerer at miste kunder på den mindre indbydende facade.

Derfor kommer graffitien

Det kan være svært at sætte sig ind i, hvorfor nogle vil vælge at spraye graffiti på andres grund, og

det er en uendelig diskussion mellem graffitimalerne og de, der er ofre for graffitimaling, hvorvidt det er hærværk eller kunst.

I København er der nultolerance, når det kommer til graffiti, i dag, og dette er trods flere forsøg på at få graffitimalerne til at holde igen ved blandt andet at lave såkaldte lovlige mure, hvor man altså godt kunne slå sig løs med en dåse graffiti uden at bryde loven.

Den moderne graffiti havde sin oprindelse i New York, hvor der særligt i 70’erne var nogle bestemte navne der gik igen på store det meste af Manhattan, og det spredte sig hurtigt til resten af verden.

Det er altså – for nogen graffitimalere – en måde at sprede deres navn på ved at spraye det på bymure og andre facader, og det opleves for mange som en måde at blive hørt på, hvis man føler man har manglet en stemme i samfundet.

Dog har det også store konsekvenser for ejerne af de ejendomme, som bliver ofre for graffitien.

Her kan du få det fjernet

Er din butik blevet offer for en omgang uønsket graffiti, skal du helst reagere så hurtigt som muligt. Det hænder nemlig ofte, at er der først kommet en smule graffiti et sted på din butiksfacade, vil resten af din facade også blive ramt.

Så trænger din butiksfacade til en omgang graffitirens, er det en god idé at kigge efter nogen med det samme.

Nanostone er en virksomhed, der har erfaring på området og søger du én der kan give din butiksfacade en omgang graffitirens med ekspertise, behøver du ikke lede længere.

Er graffiti på din butiksfacade et generelt problem, har Nanostone løsningen. Nanostones fremgangsmåde er, at de på kontinuerlig vis vil fjerne graffitien, hvis den bliver ved med at komme. Ofte sprayer graffitimalerne steder, hvor det kan få lov til at blive – hvis de opfanger, at det ikke får lov til at blive siddende på din butiksfacade, vil de finde et andet sted, hvor de kan spraye deres graffiti.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *