Contentmarketing rykker i 2019

marts 15, 2019 by Ingen kommentarer

Går du og brænder for at blive iværksætter? Så læs med i denne artikel, hvor du har mulighed for at modtage et par tips og tricks, som gerne bør give dig et skub i den rigtige retning mod iværksætterdrømmen. Derudover kan du læse mere om content marketing, som for alvor bliver en trend i 2019.

Markedsføring

Når du skal have succes med en nystartet virksomhed, kan det sagtens være, at du har et fantastisk og unikt produkt. Dette er dog ikke meget værd, hvis du ikke du formår at sprede dit produkt ud. Derfor er det i denne sammenhæng alpha og omega, at du forstår at markedsføre dit produkt eller service. Dette kan gøres på et hav af måder, hvor især mange former for digital og online markedsføring viser sig at være en god idé. Mange eksperter mener nemlig, at især content marketing kommer til at rykke i 2019.

Hvad er content marketing?

Måske ved du det allerede, det kan også være, at du sidder og tænker; Hvad er content marketing? Svaret er, at content markedsføring kort fortalt er den form for markedsføring, som indeholder en produktion samt en distribution af markedsførings indhold som er rettet mod modtagerne.

Her kan altså være tale om alt fra webinar til podcast til Youtube-videoer og så videre. Dette er altså en måde hvorpå, man via teknologien kan ramme forholdsvis mange kunder, man kan tilmed også præcisere, hvilket kundesegment man rammer, da det er nemmere med den moderne teknologi. Med denne form for markedsføring, opnår man nemlig typisk, at man rammer kunderne dybere, da de føler en dybere forbindelse med virksomheden, end hvis der eksempelvis havde været tale om en traditionel reklame i fjernsynet. læs mere om content marketing og digital marketing hos Niel Patel.

Hvordan får jeg råd til at starte en virksomhed?

Som de fleste nok er klar over, er det ikke helt uden omkostninger at starte en ny virksomhed. Det kan selvfølgelig godt ske, at du kan få stor succes med en virksomhed, som du har startet på et mere eller mindre gratis grundlag. Dog er det mest realistisk, at du har behov for en vis startkapital. Har du ikke det, kan det være en fornuftig ide at tage et lån. Det kan eksempelvis være, at du er studerende, og at du har brug for lidt ekstra at gøre godt med. En løsning kan her være et SU-lån. Her har du mulighed for at låne cirka 2900 kroner om måneden.

I forhold til lån generelt, kan det nemt blive et tabu, at man har taget et lån. Hvad angår SU-lånet, skal du ikke være bekymret. Det viser sig nemlig, at flere og flere unge tager et SU-lån.

Det kan også være, at du har brug for et større lån, eller at du ikke er studerende, og du har brug for et lån. I denne forbindelse kan det godt være en jungle at finde rundt i samt bestemme sig for, hvilket lån man bør tage. Derfor findes der forskellige hjemmesider som hjælper dig med lige præcist dette. På Pengepartner.dk kan du få en komplet oversigt over en masse forskellige lånemuligheder, hvilket bør gøre dig bedre rustet, hvis du ønsker at låne penge.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *