Brug lidt ekstra tid og find billige rejser

april 2, 2021 by Ingen kommentarer

Sommeren nærmer sig, og forhåbentlig vil det snart igen være muligt at rejse udenfor landets grænser. Når coronarestriktionerne letter bliver det tid til igen at komme ud og opleve verden. Og det kan sagtens lade sig gøre selv med et lavt budget. Der er en række ting, du kan gøre, hvis du gerne vil spare penge på billige rejser. Det betaler sig at bruge lidt ekstra tid. Både når det gælder pakkerejser, med og uden all inclusive, eller blot en flybillet. Og ligemeget om du vil badeferie eller storbyferie i Paris eller en anden by.

Rejs på alternative tidspunkter

Først og fremmest kan du finde billige rejser ved at rejse på andre tidspunkter end alle andre. Det er klart, at priserne på at rejse er højest på de tidspunkter, hvor folk normalt rejser. Når skolerne holder ferier, holder forældrene også ferie, og så skrues priserne på rejser i vejret. Er du uden børn, eller er dine børn så små eller så store, at de ikke går i skole, så kan du med fordel rejse udenfor højsæsonerne, og dermed spare rigtig mange penge.

Rejs til alternative destinationer

Det betaler sig at bruge tid på at researche, når du skal bestille din pakkerejse eller flybillet. Og er du villig til at undvige fra de mest kendte rejsedestinationer, så har du også mulighed for at gøre det markant billigere. Hvis du eksempelvis gerne vil til Grækenland, så kan du ofte komme til de mindre kendte øer meget billigere end til de store meget besøgte ferieøer. Og så er der jo masser af muligheder for at finde billig overnatning, hvis man er villig til at bo lidt primitiv – så det er også en måde at finde billige rejser på.

Prisovervågningsfunktioner

Online findes en lang række søgemaskiner, der løbende overvåger priserne på flybilletter og rejser. Det er flere steder muligt at tilmelde sig disse søgemaskiner med de parametre, som du gerne vil rejse ud fra, og så få tilsendt super gode tilbud, der kan hjælpe dig med at finde frem til gode og billige rejser. Faktisk en let ting, der kan give stor gevinst.

Uspecificerede rejser

Er det en pakkerejse du søger, så kan det gøres meget billigere ved at vælge en uspecificeret en af slagsen. Dette betyder, at du ikke ved hvilket hotel I skal bo på. Men til gengæld er prisen oftest ekstrem lav, og man havner typisk på et hotel, der matcher det pågældende rejsebureaus standard. I samme boldgade er det ofte muligt at købe meget billige restpladser på charterfly. Bureauerne vil ikke have tomme pladser på charterfly, og så er det bare at finde et budgethotel på destinationen.

Et sidste råd til dig, der gerne vil finde en billig rejse, er at være klar til at rejse med kort varsel. Priserne falder jo tættere man komme på afgangdato. Men det kan også være modsat. Priserne kan være lave, hvis man bestille i rigtig god tid. Under alle omstændigheder kan det betale sig at bruge lidt tid på research. Du kan spare mange penge.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *