Bilindretning leverandører i Danmark

januar 6, 2019 by Ingen kommentarer

Ligesom med mange ting indenfor service, kan det være svært at få et overblik over de forskellige muligheder og firmaer. Sådan er det også inden for bilindretning. Her kan du finde et overblik over de forskellige bilindretning leverandører. Derudover kan du få relevant information til bilindretning.

Sortimo – Intelligent mobilitet

Startet af Herbert Dischinger i Augsburg som en engrosforhandler og opfandt den legendariske metalkuffert til at opbevare skruer og andre ting til håndværk i. De har siden udviklet sig til at blive en af de førende bilindretning leverandører i verden.

Bott

Åbnet i 1930 af Wilhelm Bott. I dag har firmaet ansat 950 og har et årligt salgstal på 132 millioner euro. Firmaet er spredt ud over det meste af Europa med en hovedbase i Tyskland.

Modul-System

De kalder sig selv for verdens førende inden for løsninger til indretning af servicebiler. Det er et svensk firma, og hovedkontoret finder du derfor også der. De er del af et forretningspartnersamarbejde, der spænder over hele Europa og Asien. Firmaet indgår i en koncern, der er børsnoteret i Sverige.

Plastipol Scheu

Firmaet blev startet i 1960. De pryder sig med at optimere logistik og sikkerhed. De er et anerkendt firma inden for bilindretning leverandører.

Aluca

Firmanavnet står for modernitet og tradition. Deres mål er at sælge de letteste og mest effektive systemer ud af alle bilindretning leverandører.

Erfa Inventar Fabrik

Erfa Inventar Fabrik sælger direkte fra producenten. Du får altid en god pris her. De har siden 1931 været en af de førende leverandører inden for bilindretning i Danmark. De leverer, ligesom de andre firmaer, specielle løsninger og inventar til biler. Fabrikken ligger i Ballerup.

Raaco

Har siden 1931 leveret pladsbesparende og innovative opbevaringssystemer. De mener, at alt kan opbevares på en lettere måde. De har fået mange internationale priser over årene, og er derfor også anset som en af de førende inden for bilindretning leverandører.

Würth ORSY mobil

Deres udstyr kan justeres ned til den mindste detalje grundet deres specielle design. De kan passe deres systemer til lige præcis dine behov. Deres design gør det muligt at have selv det tungeste mekaniske udstyr med. De leverer alt inden for bilindretning til servicebiler osv.

Dansk Varebil-inventar

Startede i 1986. De har siden specialiseret sig i det, de kalder for ”custom made”-indretninger til både store og små varebiler. Deres lokaler ligger lidt syd for Kolding. Deres filosofi handler om godt arbejdsmiljø – deres eget, såvel som deres kunders.

Jydsk Bil-indretning

De har specialiseret sig i at levere og producere unikke løsninger, der dækker de krav som industrien og kunderne sætter til bilindretning leverandører.

Finnerup System

Grundlagt i 1947. De har virkelig god ekspertise inden for bilindretning. Alle deres produkter er kvalitetssikret. De bliver derved også produceret på miljøvenlige måder. Det er blevet vurderet af arbejdstilsynet. De var blandt de allerførste producenter og leverandører af bilindretningssystemer. De sætter stor ære i at være innovative.

Bob System

Et svensk firma, der findes i hele Sverige og Danmark. Deres system kan udformes efter kundens ønsker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *