Betydningen af stilrene kortholdere til professionel brug

januar 8, 2019 by Ingen kommentarer

Kortholdere til keyhangers har ikke kun en praktisk værdi i form af at synliggøre eller repræsentere medarbejderen. De har også en betydningsfuld markedsføringsmæssig effekt, der skaber et professionelt image.

Særligt i forbindelse med messer, forretningsmøder eller lignende firmaarrangementer, er det afgørende, at medarbejderne bærer deres ID-kort med stil.

Hvorfor har kortholdere en stor værdi?

En praktisk holder til en medarbejders ID-kort har stor værdi i løbet af arbejdsdagene, hvor det ofte er dette nøglekort, som giver medarbejderen adgang til at gå ind og ud af arbejdspladsen.

Det er værdifuldt, at adgangen foregår effektivt og sikkert. Desuden vil holderne være medvirkende til at mindske risikoen for at miste nøglekort.

I professionelle sammenhænge skabes førstehåndsindtrykket af en medarbejder (og virksomheden bag) i løbet af kort tid. Og det vil ofte være de visuelle indtryk, som er med til at kunne skabe et solidt indtryk. Her spiller blandt andet fremtoning en stor rolle.

En holder bærer en medarbejders ID-kort med både navn, firmalogo og position.

Med andre ord er effekten af en kortholder og dets indhold det tydelige signal til omgivelserne om, hvem medarbejderen er, og hvilken virksomhed vedkommende repræsenterer.

Et stilrent design af denne er med til at fortælle omgivelserne om, at der lægges vægt på professionalitet hos virksomheden, og at den kærer sig om detaljerne.

Et stykke tilbehør som en holder til kort er et vigtigt redskab til markedsføring.

Der findes forskellige modeller af disse holdere på markedet, der både kan fås i klassiske størrelser, og det er også muligt for en virksomhed at få holderne specialproduceret i forhold til bestemte mål.

I blandt de store fordele omkring kortholdere medarbejderne kan blandt andet nævnes:

  • Effektivt og praktisk redskab som skaber værdi i dagligdagen hos medarbejderne
  • Skaber sikkerhed omkring medarbejdernes ID-kort
  • Skaber et professionelt image omkring virksomheden til omgivelserne
  • Kan anvendes til mange virksomhedsrettede formål (messer, forretningsmøder m.fl.)
  • Skaber sammenhold og samhørighed mellem medarbejderne
  • Effektivt markedsføringsredskab
  • Der findes forskellige modeller og udgaver på markedet og i forskellige materialer
  • Kan bestilles i forskellige størrelser og kan produceres efter specialmål

Mange designmuligheder kan matche forskellige virksomhedsbehov

Det skal være nemt og enkelt at anvende kortholdere, og de skal kunne tilpasses både ID-kort eller særlige medarbejdernavneskilte. På markedet findes der både produkter i hård som blød plast.

Afhængig af format på firmalogo, kan der være virksomheder, som foretrækker at kunne få holdere til kort i enten vandret eller lodret udgave.

Holderne kan praktisk og funktionelt leveres med et hul i toppen, som gør dem anvendelige til at blive hængt i keyhangers. Derved hænger navneskilt eller ID-kort sikkert om halsen på den pågældende medarbejder.

Det er nemt at bruge produktet, der typisk har en åbning i den ene side, hvori ID-kortet (på størrelse med et almindeligt kreditkort) kan blive sat ind.

Hvis en virksomhed har særskilt brug for at få designet navneskilte til medarbejderne, er det muligt at benytte sig af en grafisk designer, som kan lave et udkast på en model eller skabelon i henhold til virksomhedens ønsker for udformning.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *