Ansatte er positive om oplevelser med IT-kurser

januar 9, 2018 by Ingen kommentarer

Det er bevist, at dygtiggørelse er med til at yde ansattes arbejdsevne og samtidig give dem en større følelse af selvværd og dermed forøge deres arbejdsglæde. Der er altså fordele hele vejen rundt, når man som ansvarlig for et firma vælger at sende sine ansatte på kurser eller til oplæg. Et rigtig godt valg inden for dygtiggørelse kunne typisk være et IT-kursus. Dette er der nemlig rigtig mange brugere, der fortæller begejstrede historier om.

Nogle af de mest positive tilbagemeldinger kommer selvfølgelig fra de medarbejdere, som arbejder rigtig meget med IT-systemer som blandt andet det meget populære Sharepoint. Se hvad Sharepoint kan for at forstå mere om, hvorfor så mange firmaer tilvælger lige netop dette IT-løsning. Disse medarbejdere har følt en kæmpe lettelse over at få en grundig indføring i det program, som de bruger hver dag. Ofte er det nemlig sådan, at man kan have svært ved at tage sig sammen til at spørge sine kolleger eller sin chef, hvis der er noget man ikke forstår. Kursusgængerne melder derfor tilbage, at det var forfriskende med et sikkert forum, hvor man kunne spørge om alt det man ville.

Alle typer af ansatte kan få glæde af IT-kurser i Sharepoint

Men det er ikke kun IT-medarbejdere, som melder tilbage om, at de har haft kæmpe glæde af et kursus inden for området. For bruger man Sharepoint i en virksomhed, så er det hele firmaet, der bliver påvirket. Det er nemlig ikke kun et program, der bruges på nogle specifikke punkter. Det er derimod et program, som kan bruges til intern deling og kommunikation hele virksomheden imellem. Derfor har alle typer af ansatte brug for at kende til det. Således er der også flere medarbejdere på offentlige institutioner såsom skoler, sygehuse og kommunekontorer, som har fået stor glæde af kurser i det.

Særligt sygehusbranchen er inden for de seneste år blevet mere og mere effektiviseret, når det kommer til IT. IT spiller efterhånden en nøglerolle i for eksempel fysioterapeuter og sygeplejerskers arbejdsgang. Som chef kan man dog let komme til at glemme dette, fordi de ansattes daglige forpligtigelser anses som værende hos patienterne på stuerne. Man skal dog ikke undervurdere, hvor vigtig en god grunduddannelse inden for IT-brug er. Det giver nemlig en øget selvtillid og en større tilfredshed internt på arbejdspladsen.

IT Kurser er populære især i Office pakken. Her kan du lære mere om Excel, Powerpoint og især Word kan mere end man tror. Find det her: https://peoplenet.dk/kurser/word/

Her kan man finde gode IT-kurser

Der er altså overvældende mange positive argumenter for, at medarbejderne hellere skal sendes af sted på kursus nu end senere. Dette er der altså næppe nogen tvivl om. Spørgsmålet er så bare hvordan og hvor, og dette kan måske volde lidt flere praktiske og logistiske problemer. Heldigvis er der rigtig mange forskellige gode udbydere at vælge imellem. Disse finder man både inden for det private og det offentlige. Ofte vil de private udbydere være lidt mere specialiserede i specifikke styresystemer som for eksempel Sharepoint, imens de offentlige vil have mere generelle tilbud. Hvad der er brug for i det enkelte firma varierer selvfølgelig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *