Tag på kombineret vandretur og teambuilding

hiking

Vandreture har især to grundlæggende gevinster, som gør vandreturen ideel i forbindelse med teambuilding. Nemlig dels den fysiske aktivitet udendørs, dels den afstressende effekt af samme udendørs aktivitet. Gruppen skal stilles en opgave, de skal udfordres, men de skal samtidig komme styrket igennem. En vandretur kombineret med teambuilding kræver i alle tilfælde god forberedelse, ikke mindst af udstyret, og her er vandrestøvler eller vandresko det absolut vigtigste at have i orden.

Vandrestøvler eller vandresko

Skal man ud på en længere vandretur, går det ikke uden ordentligt fodtøj. Man skal købe sig nogle vandrestøvler eller vandresko af høj kvalitet, fordi vandreturen i princippet hviler på fodtøjet. Om man skal vælge støvler eller sko, afhænger af ruten, man skal vandre. Hvis der er tale om meget ujævnt terræn med mange sten, huller og klippeblokke, er det bedst at vælge vandrestøvler med skaft, fordi støvlen støtter foden og beskytter anklerne. Skal man derimod vandre på mere jævne stier, kan vandresko være at foretrække, fordi de er lettere end støvlerne og giver større frihed.

Se et stort udvalg af vandrestøvler på Billigsport24.dk

Vælg vandresko eller vandrestøvler af kvalitet

Uanset om du vælger vandrestøvler eller vandresko, skal du købe god kvalitet. Fodtøj til vandreture skal være solidt, vandtæt, så let som muligt, og det skal passe perfekt til dine fødder. Giv dig derfor tid til at vælge vandrestøvler og vandresko, så du får det helt rigtige fodtøj til din vandretur. Dine tæer skal kunne være i vandrefodtøjet, uden at blive klemt, men der må ikke være ekstra plads hverken til siderne, bagtil eller foran. Fodtøjet skal sidde fast på dine fødder, dels så du går sikkert og stabilt, dels så du ikke får vabler af at slide mod indersiden af fodtøjet.

Se et stort udvalg af vandresko på Billigsport24.dk

Planlæg turen og indkøb grej

En vandretur kan fint kombineres med teambuilding for eksempel i forbindelse med orienteringsture. Gruppen skal arbejde sammen for at finde vej. Samtidig kan ruten tilrettelægges sådan, at der er forhindringer, som kræver samarbejde for at blive forceret. Endvidere kan en længere vandretur planlægges med både madlavning og overnatning i naturen, hvilket også vil stille krav om teamwork. I alle tilfælde kræver kombinationen af vandretur og teambuilding en hel del planlægning, herunder indkøb af det nødvendige grej. Vandrestøvler eller vandresko af god kvalitet er her det vigtigste for succes.

Læs mere om teambuilding på Startupsteps.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *