Her finder du billigt reservedele til virksomhedens hvidevarer

vaskemaskine

Har du hvidevarer i virksomheden, ved du også at de kan gå i stykker. Hvidevarer i en virksomhed er tit og ofte genstand for en del mere splid, end de hvidevarer man har i hjemmet. De bliver brugt oftere, der er tit ikke lige så meget hensyn som var det ens eget materiel og derudover bliver de ikke rengjort og set efter lige så tit som hvis det var dine egne, er vores klare erfaringer.

Derfor er der også oftere brug for at man får udskiftet sine hvidevarer, eller får skiftet nogle af de reservedele der først står af.

Det kan tit være en rigtig god ide at forsøge at reparere de hvidevarer der går i stykker i virksomheden. Først og fremmest er reservedele til hvidevarer efterhånden ret billige, så du kan få lavet din opvaskemaskine, eller dit køleskab der er i stykker ret billigt.

Nogle gange kan det være svært for ikke kyndige, at finde ud af hvad der skal skiftes hvis en vaskemaskine står af. Det kan være svært at vide om det bare er en afløbsslange eller om der er værre ting i vejen. Derfor kan man med fordel ringe eller skrive til nogle af de virksomheder der har specialiseret sig i at sælge reservedelene.

De har med garanti været ude for det problem du har med dine hårde hvidevarer før, og kan derfor guide dig i en retning så du kan købe de rette reservedele til dine hårde hvidevarer.

Har i, i virksomheden problemer med at få ovnen ren – og er der ingen rengøring til at tage sig af det, kan i prøve at følge linket her, for at få noget inspiration til at ovnen let ren.

Lav selv mad i virksomhedens køkken

En af de store fordele ved at have en masse hårde hvidevarer i virksomheden, er at man selv kan lave mad i stedet for at skulle have en kedelig madpakke med hjemmefra, eller at skulle ud i byen og finde mad.

Har man en ovn med bradepander, et komfur med gryder og pander, en mikroovn, opvaskemaskine, køleskab er man godt fra start. En emhætte over komfuret kan også være nødvendig, så man kan lave mad i virksomheden.

Varm mad er klar mest lækkert, men det kræver også at der er en i virksomheden der kan stå for at lave maden. Ellers kan man lave nogle fælles indkøb, enten i det lokale supermarked eller i nogle af de online supermarkeder hvis man vil have leveret til døren.

Her er de online supermarkeder som nemlig.com og osuma.dk.

Her kan du få leveret alle dine råvarer lige til døren indenfor en times varighed. På den måde har du altid friske råvarer til dit køkken i din virksomheder. Det giver lækker frokost, men også en noget sundere frokost, da du på denne måde helt selv kan vælge hvilke madvarer du vil have i, i stedet for at skulle købe noget ude i byen, der tit ikke bliver så sundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *