Få en jernaltan på din virksomhed  

Rigtig mange virksomheder kan nyde godt af, at have en altan. Har man sale højere end 1. giver det muligheden for at man få lavet en altan på sin virksomhed.

Fordelene ved altaner er mange. Vi vil i denne artikel kom ind på nogle af de ting der taler for at få en altan sat op på sin virksomhed, eller i privaten, boligforeningen etc.

Først og fremmest er en altan langt de fleste gange en rigtig god investering i bygningen. Derfor er altan bygning mest relevant for virksomheder der ejer deres egne bygning og får noget ud af bygningen værdi stiger.

Har man en altan er det først og fremmest et gode for alle medarbejderne i virksomheden der kan gøre brug af den. Når man arbejder igennem sommeren kan en altan være genstand for møder, arbejde og meget mere når vejret tillader det. At kunne sidde udenfor i det gode vejr og nyde frokosten er en af de goder man opnår, hvis man har eller får sig en altan på arbejdspladsen. Hos mange virksomheder vil det være en lækker ting at kunne fremvise til nye medarbejde og samarbejdspartnere.

Økonomiske gevinst ved en altan

Først og fremmest er det naturligvis en økonomisk udgift, da man skal have bygget altanen eller altanerne alt efter hvor meget der skal på ens firma, eller ens private bolig. Når altanen først er sat op, er der på lidt længere sigt en del økonomisk gevinst at hente ved at have en altan sat op.

Er ens varmeregning i den høje ende, kan en altan være med til at få den ned på et mere spiseligt niveau. Altaner har vist at kunne nedbringe varmeregninger med omkring 20%. Altaner er gode til at holde på varmen, så at have en altan på sit hjem eller i en virksomhed gør at man kan bruge radiatorer og andre varmekilder mindre om vinteren. Derfor er der også mange der ser altaner som en langsigtet investering, da varmeregningen bliver nedbragt betragteligt.

Bor man i et område der er fyldt med støj, kan en altan også være en rigtig god investering for et firma. En virksomhed der er meget plaget er støj fra veje eller lignende, kan også nedbringe støjen ved at få bygget altaner. For medarbejdere kan det være rigtig dejligt, at få nedbragt støjen så man bedre kan koncentrere sig om sit arbejde. Støj fra alle kanter kan være meget forstyrrende, hvor at altaner kan være en fed måde at nedbringe støjen, hvis man har kontorer eller lignende ud til større veje.

Jernaltaner er en god og brugbar type af altan til de fleste virksomheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *