Brug dekoration på vinduer til at markedsføre dit firma

Står du lige og mangler den sidste stilfulde finish til dit kontormiljø eller idéer til smart udnyttelse med markedsføringsværdi af din virksomheds store glasfacade?

Folie til vinduer og glas kan være en flot og elegant løsning, hvis du ønsker at afskærme større glasvægge eller indgangspartier af glas.

BBN Nordic udfører både afdækning og dekoration til glasvægge, møderum, kontorer og lignende.
Vi har fokus på dit individuelle behov, og kommer gerne med gode idéer og forslag til design.

Hvis du har en mellemgang af glas, som bare skriger på ekstra brandingværdi, har BBN Nordic løsningen til dig. Hvad med at dekorere glasgangen med smuk, sandblæst eller matteret folie, der omkranser din virksomhedslogo eller slogan? På denne måde kan du tranformere dine glaspartier fra blot at være en flade af glas, til at være et designelement med en stærk signalværdi – en værdi dine kunder vil bemærke. Og huske!

BBN Nordic udfører afdækning og dekoration, både til hele flader, lige linjer med udskåret tekst, for eksempel din virksomheds logo eller slogan.

Afskærmning af store glasflader kan også have til formål at udtrykke en vis diskretion og giver dine mødelokaler og kontorer et islæt af privatliv og tryghed – det behøver blot at være et par lige linjer eller en enkelt hvidmatteret stribe på tværs af glasvæggen, så har du oplevelsen af et afskærmet mødelokale eller kontor, hvor planlægning af næste års indsatser kan foregå i ro og fred.

Du kan også anvende folie til renovation af glasflader, hvis du ønsker at give dine glasflader et nyt udtryk. Hvorfor ikke dekorere disse med din virksomheds farver i forskellige smarte designs? Eller hvad med at anvende glaspartierne til at udtrykke din virksomheds kerneværdier? Et sådant glasparti viser, hvad din virksomhed står for og tror på. Til frit skue for både medarbejdere og kunder.

Hvis du ønsker at skifte farve på vægge, skaber og skuffer er dekorationsfolie også en fornuftig og hurtigt tilgængelig løsning. Renovation af kontormiljøer, glasfacader og deslige behøver ikke være besværligt eller gøre et markbart indhug i årets budget. Dekorationsfolie fås i mange forskellige designs og farver, så der er rig mulighed for at være kreativ. Vil du have private indretningstips, se mere inspiration til boligen her
BNN Nordic giver gerne råd og vejledning, og hjælper selvfølgelig med både levering og montering af dine nye foliedekorationer.

Vil du læse mere, eller se de flotte løsninger BNN Nordic har skabt, kan du kigge med her: http://www.bbnnordic.dk/foliedekoration-til-glas.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *